Skip to content Skip to navigation
20 листопада 2023

FIAT розпочинає виробництво нового Fiat 600e

Після офіційної презентації 4 липня в Лінготто, 7 вересня стартувало регулярне виробництво нового Fiat 600e на заводі Stellantis у польському місті Тихи. Першим випущеним 600e стала топова версія La Prima у помаранчевому кольорі «Sun of Italy».

Новий Fiat 600e увібрав у себе найкраще зі світу автомобілів B і B-SUV, щоб запропонувати найкращі відчуття від водіння, знаменуючи собою повернення бренду в B-сегмент. Це ідеальне рішення для любителів міста та ідеальне втілення цінностей бренду - італійського стилю та екологічності.
Модель має відмінні електричні характеристики: запас ходу становить понад 400 км у комбінованому циклі WLTP і понад 600 км у міському циклі, а також оснащена найсучаснішими засобами безпеки. Новий Fiat 600e La Prima і New Fiat (600e)RED, доступний у двох різних варіантах із повним електроприводом, - це сімейне рішення, що дає змогу повною мірою відчути чисту італійську Dolce Vita з турботою про навколишнє середовище та соціальне благополуччя.
 

Про місто Тихи
Завод в Тихи розпочав своє виробництво у 1975 році як виробник автомобілів марки FIAT і зараз працює у три зміни, на ньому зайнято понад 2 000 працівників. Його продуктовий портфель включає моделі, які отримали престижну нагороду «Європейський автомобіль року», такі як Jeep Avenger у 2023 році, Fiat 500 у 2008 році та Fiat Panda у 2004 році. Виробництво здійснюється на основі системи Stellantis Production Way, завдяки якій завод ефективно виконує свої завдання в кожній сфері діяльності, включаючи якість та енергоефективність, з повним залученням співробітників. З початку виробництва в 1975 році до грудня 2022 року завод в Тихи випустив вражаючу кількість автомобілів - 10,8 млн.