Skip to content Skip to navigation
03 липня 2023

До побачення сірий вітаємо кольорове

FIAT припиняє виробництво сірих автомобілів. Рішення було прийнято, щоб підвищити важливість кольорів у житті, втілюючи італійський спосіб життя та підтверджуючи нову цінність бренду Dolce Vita.

Італія справді пов’язана з такими яскравими кольорами, як Море Італії, Сонце Італії, Земля Італії та Небо Італії; пейзажі, які дають FIAT багато натхнення для своїх автомобілів. Стратегія реалізована, щоб додати відмінну рису автомобілям FIAT на автомобільному ринку, оскільки 2023 рік є роком визначних змін для бренду.

«Ми порушили правила: вирішили припинити виробництво сірих автомобілів FIAT. Це складно та руйнівно, і воно спрямоване на подальше зміцнення лідерства FIAT як бренду радості, кольорів та оптимізму. Італія є країною кольорів, а відсьогодні також і автомобілів FIAT, - заявив Олів'є Франсуа, головний виконавчий директор FIAT і глобальний маркетинговий директор Stellantis. - Цей вибір ще більше доносить до людей цінності New Dolce Vita та італійську ДНК, втілену в Бренд. FIAT хоче надихнути людей жити з оптимізмом і позитивом, і це також буде однією з місій нового Fiat 600e, електричного автомобіля для сімей і друзів, який буде представлено 4 липня».

У новому спеціальному відео, завдяки якому клієнти можуть відкрити абсолютно новий барвистий світ FIAT, генеральний директор бренду Олів’є Франсуа на борту нового Fiat 600e глибоко занурюється в колір під назвою «ІТАЛІЯ. КРАЇНА КОЛЬОРІВ. FIAT. БРЕНД КОЛЬОРІВ».

Поточна лінійка FIAT - New 500, 500 Hybrid, 500X, Panda і Tipo - доступна в різних відтінках кольорів, серед яких: Gelato white, Sicilia orange, Paprika orange, Passione red, Blu Dipinto di Blu, Italia blue, Venezia blue, Зелений Rugiada, зелений Foresta, рожеве золото та чорний Cinema – усі вони мають звучну назву, яка нагадує про красиві італійські пейзажі та настрій dolce vita.