Skip to content Skip to navigation
7 серпня 2023

Новий Fiat Topolino: електрична міська мобільність з неповторним смаком Dolce Vita

FIAT продовжує свою місію з розбудови сталої мобільності для міст та перетворення їх на ігрові майданчики для відпочинку, де водіння стає легким та стійким заняттям, доступним для всіх. Така мета стає реальністю завдяки новому Fiat Topolino, радісному та крутому новому електромобілю для всіх, для родин і навіть для найменших, оскільки мінімальний вік для керування - залежно від ринк – становить 14 років. Еклектичний електромобіль пасуватиме в будь-який час і в будь-якому місці, пропонуючи безліч способів використання.
Topolino – ідеальне рішення для міської та ближньої мобільності, здатне дістатися куди завгодно завдяки своїй електричній природі. Данина поваги історії бренду і його здатності до інновацій з привабливістю і крутизною, він ідеально втілює стиль New Dolce Vita і чисту італійську красу. Завдяки справді унікальним аксесуарам, таким як невеликий душ, що робить його незамінним на пляжі, свіжому дизайну та можливості керувати ним з 14 років, новий Fiat Topolino також охоплює нову цільову аудиторію.
Крім того, він ідеально втілює прихильність FIAT до сталого розвитку: завдяки своїй електричній природі він забезпечує зменшений вуглецевий слід і знижений рівень шуму, поважаючи сталий розвиток міських центрів. Його надзвичайно малі розміри не впливають на дорожній рух, навпаки, роблять Topolino ідеальним засобом міської мобільності.
 

Topolino, шлях FIAT
Місія FIAT полягає в тому, щоб продовжувати пропонувати революційні об'єкти міської мобільності, але, в сьогоднішніх умовах, з іншим, більш свіжим наративом: з Topolino бренд робить важливий внесок у міську стійку мобільність, роблячи значний крок до радісної повної електрифікації. Fiat Topolino змусить молодих людей знову закохатися в «автомобіль», зачарувавши покоління Z, молоду аудиторію, яка приділяє велику увагу темам сталого розвитку, з високою чутливістю і прагненням до екологічного, особистого, дружнього водіння і транспортного рішення. Topolino також представляє чотириколісну мрію ентузіастів Рив'єри, будучи ідеальним транспортним засобом, щоб відчути італійське літо на вузьких дорогах прекрасного італійського узбережжя. Надзвичайна подвійність: ідеально підходить як для маленьких приморських сіл, так і для хаотичного центру міста.

Італійська краса і свобода у своїй простоті
Fiat Topolino - молодший брат 500-го, що отримав свою назву та дизайн від оригінальної 500-ї моделі, яку лагідно називали «Тополіно» через невеликий розмір, збільшивши сім'ю та закріпивши лідерство у сфері міської сталої мобільності. Його стиль, як і стиль його попередника, визначається потужною простотою, дизайном, який обертається навколо принципу «менше – це більше» і який зцілює простоту як найкращий компаньйон для її краси.
Свобода – ключове слово: діліться нею з близькими, їздіть на ньому всюди і за будь-яких погодних умов, а потім припаркуйте його там, де вам заманеться. У порівнянні зі скутером, він представляє безмежний спектр можливостей. На ньому можна їздити, незважаючи на несприятливі погодні умови, він безпечніший за своєю конструкцією, і він дозволяє ділитися своїми подорожами з друзями або родиною.
Модельний ряд складається з двох різних кузовів, одного закритого та одного відкритого, обидва однакові за своїми конструктивними характеристиками: один колір, Verde Vita, один дизайн коліс та один естетичний підхід до інтер'єру. Завдяки своєму надзвичайно маленькому розміру порівняно зі звичайним автомобілем (довжина 2,53 метра), простоті керування та безпечній максимальній швидкості 45 км/год, Topolino відроджує бажання подорожувати дорогами без стресу. Універсальні, дві моделі мають чудові електричні характеристики завдяки батареї ємністю 5,4 кВтг, яка забезпечує запас ходу до 75 км і час повного заряджання менше чотирьох годин. Більше, ніж те, що вам потрібно для ваших днів біля моря або щоденної метушні в центрі міста.
Невеликий розмір, вражаюча місткість завдяки двом зміщеним сидінням, великій скляній поверхні, що значно розширює сприйняття простору загалом, але особливо завдяки стратегічно важливим місцям для зберігання, наприклад, між водієм і пасажиром, де можна розмістити валізу, при цьому об'єм становить 63 літри внутрішнього простору для зберігання.
 

Персоналізація Dolce Vita
Делікатну персоналізацію можна зробити для Fiat Topolino, щоб ще більше підкреслити його літній, рив'єрний характер: насправді можна буде додати надзвичайно прохолодний та ексклюзивний душ, призначений для тих днів, проведених на пляжі вздовж італійського узбережжя.
Закрита версія може бути прикрашена наклейками з ефектом дерева на дверях, а відкрита версія зі смужками у вигляді літнього намету може бути додана на дах, надаючи додатковий відтінок Dolce Vita. Обидві версії оснащені заднім багажником, ящиком Dolcevita, що являє собою елегантну і функціональну тканинну смугу, всередині якої можна зберігати особисті речі, і вінтажними дзеркалами з хромовим ефектом. Що відрізняє їх, так це додавання дверних порогів і дверного троса Dolcevita у відкритій версії і сонцезахисної шторки на даху в закритій версії.
Крім того, на веб-сторінці Fiat Accessories або в дилерських центрах FIAT можна знайти додаткові аксесуари, які задовольнять усі потреби клієнтів. Тут будуть доступні п'ять різних предметів, що повністю відповідають стилю Topolino: містка полиця для багажу, USB-вентилятор, Bluetooth-динамік, термопляшка для гарячих і холодних напоїв, а також два чохли для сидінь, що за потреби перетворюються на зручні та м'які пляжні рушники. Усі вони, зрозуміло, виконані в кольорі Verde Vita.
 

Проста та радісна цифрова подорож клієнта всього за 3 кліки
Для того, щоб запропонувати ще більш економний та інтуїтивно зрозумілий клієнтський досвід, процес покупки нового Fiat Topolino неймовірно простий: лише 1 модель, 3 кліки для налаштування та купівлі автомобіля, а також найпростіший досвід покупок, який дозволяє клієнтам відстежувати та супроводжувати своє замовлення. 

Після запуску Topolino 4 липня в Італії та Франції на сайті FIAT буде доступна спеціальна ініціатива «Будь першим» для тих, хто хоче першим сісти за кермо нового електричного квадроцикла. Topolino з'явиться в Італії до кінця року.

Новий Topolino повністю відповідає місії FIAT бути лідером у галузі міської сталої мобільності та доступний для всіх. Його можна придбати зі щомісячною оплатою відповідно до потреб і можливостей його цільової аудиторії. Це доступна щомісячна сума грошей, задумана для просування міського електричного стилю життя, яка зазвичай може дорівнювати тому, що витрачається на телебачення з почасовою оплатою або на те, що ви заплатите на місяць за громадський транспорт.