Skip to content Skip to navigation
18 січня 2024

Спеціальні автомобілі Fiat Topolino, присвячені Міккі Маусу, розфарбовують північний пандус Лінготто: ініціатива в ім'я творчості та популярної культури

На захоплюючій північній рампі Лінготто в Турині дебютують унікальні Fiat Topolino, присвячені Міккі Маусу, - захоплююча ініціатива, що втілилася в життя завдяки партнерству з Pinacoteca Agnelli. Унікальні витвори мистецтва розміщені вздовж торгового центру Lingotto та його характерного пандусу, дозволяючи відвідувачам прогулюватися та милуватися п'ятьма Fiat Topolino, коли вони наближаються до La Pista 500 та Casa 500.

FIAT вшанував 100-річний ювілей Disney ексклюзивним подарунком, розробивши п'ять тематичних версій нового Fiat Topolino, присвячених Міккі Маусу. Одна з них була розроблена у співпраці з художником Діснея Джорджо Каваццано (Giorgio Cavazzano), а інші чотири, розроблені FIAT Centro Stile та натхненні Disney Creatives, прив'язані до певної атмосфери та мистецьких напрямків: історичного, сучасного, вуличного та абстрактного.

Виставка п'яти творів мистецтва призначена як подарунок для всіх, допитливих туристів, сімей, прихильників обох брендів - FIAT і Disney - і самого чарівного міста Турин, глибоко оживленого хроматичною яскравістю і мистецькою цінністю невеликих за розміром, але величезних за привабливістю одноразових виставок. Ініціатива, присвячена творчості та популярній культурі, слугує міцним мостом, відкритим для всіх, що дозволяє досліджувати різноманітні світи в захоплюючому контексті Лінготто. Це демократична подорож у царство мистецтва: жвавий і барвистий шлях, де п'ять творінь представляють лише невелику мистецьку дегустацію порівняно з тим, що чекає на допитливих відвідувачів у Casa 500 та La Pista 500. Тут досвід завершується культурним вибухом зі значною освітньою цінністю.

 

Турин, 18 січня 2024 р.